menu  
Cena: 180,-
Objednat košík

Jídlo s.r.o.

Autor

Vaněk, Roman

Pozn.:

Jak se vyrábí mléko, pivo, sýry

Nakladatel: Prakul Productions

Místo: Praha

Rok: 2015

Stran: 192

Evid. číslo: 55837

Vazba: laminovaná bez obálky

Stav: Velmi dobrý

Kniha je u nás skladem

Aukce:

Autor

věnování, podpis na patitulu a překlad Josef Florian, 4. sv. Dobrého díla, vydal A.L.Stříž, Osvětimany 1913, vytiskli Kryl a Scotti, 176 s., brož, drobné skvrny, obálka při okrajích lehce poškozená, dobrý stav


Autor

překlad O.A. Tichý, 59. sv. Dobrého díla, vydala Stanislava Jílovská , Praha 1919, 171 s., brož, obálka při okrajích a hřbetu natržená, pokrčená, dobrý stav


Autor

denník autorův 1904 - 1907, dřevoryt v titulu Jar. Benda, překlad Jos. Florian a O.A. Tichý, 57. sv. Dobrého díla, vydala Ant. Floriánová, Stará Říše 1919, vytiskli Kryl a Scotti, 350 výtisků, 162 s., brož, obálka na hřbetu natržená, okraje pokrčené, dobrý stav


Grafika, mapy, plakáty:

litografie

14,8 x 20,3

Stav: velmi dobrý

sign. PD Jiří Slíva č. 16/50


suchá jehla

15,2 x 13

Stav: lehce zvlněný papír

značeno PD tisk Reynek, pozdější otisk z původní desky


lept

21,2 x 14,7

Stav: velmi dobrý

sign. PD P. Klúčik 1995, autorský tisk


Doporučujeme:

1977, Avicenum

Stav: Velmi dobrý


1962, Nakladatelství československých výtvarných umělců (NČSVU)

Stav: Velmi dobrý, obálka zašlá a při krajích místy poškozená


1994, Odeon

Stav: Velmi dobrý